Diensten-, Leverings- en Retourbeleid voor DNCRS Academy B.V.

Laatst bijgewerkt: April 2024

___________________________________________________________________________

 

  1. Diensten

DNCRS Academy B.V. biedt dansworkshops aan voor basisscholen, waarmee we een creatieve en educatieve ervaring bieden aan leerlingen. Onze workshops worden geleid door ervaren dansdocenten en zijn ontworpen om plezier te bevorderen, vaardigheden te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen bij de deelnemende kinderen.

 

1.1 Dansworkshops

Onze dansworkshops zijn geschikt voor basisschoolleerlingen van alle leeftijden en niveaus. We bieden een verscheidenheid aan dansstijlen en thema’s aan, zodat scholen kunnen kiezen wat het beste past bij hun curriculum en leerlingenpopulatie. Onze workshops worden op locatie geleverd en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van elke school.

 

1.2 Workshopinhoud

Tijdens onze dansworkshops leren leerlingen niet alleen verschillende dansbewegingen en -technieken, maar worden ze ook aangemoedigd om hun creativiteit te uiten en samen te werken met hun klasgenoten. Onze workshops bevatten interactieve activiteiten, spelletjes en choreografieën die zijn ontworpen om de fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen te bevorderen.

 

1.3 Workshopduur

De duur van onze dansworkshops kan variëren, afhankelijk van de behoeften van de school en het gekozen programma. We bieden workshops aan van één enkele sessie tot een reeks lessen die gedurende een bepaalde periode worden geleverd.

 

  1. Levering

We streven ernaar om onze dansworkshops op een tijdige en efficiënte manier aan te bieden aan de scholen die met ons samenwerken. Zodra een workshop is geboekt, zullen we contact opnemen met de school om de details te bespreken en een geschikte datum en tijd voor de workshop vast te stellen.

 

2.1 Workshopplanning

Onze workshopplanning is flexibel en kan worden aangepast aan de beschikbaarheid van de school en de voorkeuren van de leerkrachten. We zullen ons best doen om de workshop zo snel mogelijk na de boeking te leveren, rekening houdend met eventuele specifieke vereisten of voorkeuren van de school.2.2 Workshopmaterialen

Alle benodigde materialen en apparatuur voor de workshop worden door ons verzorgd. Dit omvat muziek en eventuele andere benodigdheden die nodig zijn voor een succesvolle workshopervaring.

 

  1. Retourbeleid

Aangezien onze diensten hoofdzakelijk bestaan uit het leveren van dansworkshops op locatie, is er geen retourbeleid van toepassing. We streven er echter altijd naar om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te bieden en zijn beschikbaar om eventuele vragen of zorgen van onze klanten te bespreken en op te lossen.

 

Neem voor vragen over onze Diensten-, Leverings- en Retourbeleid gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. We staan klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

 

DNCRS Academy B.V.

Adres: Kimwierde 47, 1353 DG, Almere

Telefoonnummer: 06 27 87 93 70

E-mailadres: [email protected]

 

Bedankt voor uw interesse in DNCRS Academy. We kijken ernaar uit om samen te werken en een onvergetelijke danservaring te bieden aan de leerlingen van uw school.